Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του ιατρείου μας


  Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 25210-25702 / 6948 463 600

Έκδοση παραπεμπτικών

Σίγουρα, ανησυχούμε και ενδιαφερόμαστε για την υγείας μας. Πως όμως είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε το καλύτερο;

Θέλουμε να κάνουμε κάτι για την υγεία μας. Η πρόθεση μας είναι σωστή.

Έτσι λοιπόν, παραπέμπτοντας την εκτίμηση του κλινικού ιατρού αποφασίζουμε να κάνουμε κάποιες εξετάσεις έχοντας την βεβαιότητα ότι κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θα συμβουλευτούμε λοιπόν κάποιο γνωστό (που ξέρει απο την μαμά του, τη θεία κ.α) ή/και το διαδίκτυο (το οποιό στα κατάλληλα χέρια είναι ένα πολύτιμο εργαλείο). Ο εργαστηριακός ιατρός εκτελεί τις οδηγίες μας και συνήθως ακόμα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα ερμηνεύουμε μόνοι μας.

Είμαστε όμως σίγουροι ότι όλα έγιναν όπως πρέπει; Είμαστε σίγουροι ότι μια μικρή αναζήτηση στο ίντερνετ και μια συνομιλία με κάποιον που δεν είναι κλινικός γιατρός θα προασπίσει την υγεία μας; Μπορούν 10 και πλέον χρόνια σπουδών και άλλα τόσα, τουλάχιστον, εμπειρίας να αντικατασταθούν από 2 ή και 3 ώρες ενασχόλησης. Μπορεί ποτέ η πληροφόρηση να αντικαταστήσει τη γνώση;

Εμείς λοιπόν,  θα σας συμβουλέψουμε και θα διαλέξουμε τις εξετάσεις που εξυπηρετούν καλύτερα τον σκοπό σας (τη διασφάλιση και προαγωγή της υγείας σας). Με την επίσκεψη σας στον κλινικό γιατρό αποφεύγετε τυχόν περιττά έξοδα ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζετε ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις που θα καθορίσουν την ιατρική απόφαση στα θέματα της υγείας σας. Ο ιατρός θα σας ρωτήσει πληροφορίες για να έχει στοχευμένη προσέγγιση στην έκδοση των παραπεμπτικών (εάν χρειαστεί).

Στο ιατρείο μας εκδίδονται παραπεμπτικα (μέσω  ΕΟΠΠΥ)

  • αιματολογικών εξετάσεων (γενική αίματος, βιοχημικά, ορμόνες, ανοσολογικές, γενική ούρων κ.α)
  • ακτινογραφιών,
  • υπερηχογράφων,
  • τρίπλεξ αγγείων,
  • αξονικών,
  • μαγνητικών,
  • έλεγχος οστεοπόρωσης.